Meer dan 150 occasions op voorraad

Bekijk voorraad >

KASK

KASK (KesselsAutomobielenSpaarKaart)

Voor onze vaste klanten bestaat er de mogelijkheid om artikelen uit de webshop te bestellen met gespaarde kask-punten. Indien u niet in het bezit bent van een klantenkaart, kunt u ook niet gebruik maken van deze kortingscode. Bestellingen die toch geplaatst worden, zullen niet worden verwerkt.

Deze kask-punten krijgt u wanneer u bij ons een reparatie laat uitvoeren aan uw auto. Voor iedere €75,-  op uw factuur van de reparatie ontvangt u 1 kask-punt (kijk voor uitzonderingen en voorwaarden op de spaarkaart).

In de omschrijving van het door u gekozen artikel staat hoeveel kask-punten deze kost. Bij het afrekenen dient u dan een kortingscode in te vullen. Deze code is hetzelfde als u pasnummer. Deze kunt u vinden op de achterzijde van uw klantenkaart onder de elektronische chip. De laatste 3 cijfers achter het streepje dient u niet in te vullen.

Regelmatig bieden wij artikelen aan tegen actieprijzen. Voor deze artikelen zal het aantal kask-punten hetzelfde bedragen. De aanbieding geldt dus alleen voor betaling in euro’s en niet met kask-punten. De Kask-punten blijven na uitreiking 24 maanden geldig.

Let op dat u bij bestelling met kask-punten alleen “betalen bij afhalen” selecteert bij verzendwijze. Bij het afhalen van het artikel dient u namelijk de kask-punten in te leveren. Bestellingen die voldaan worden met kask-punten kunnen niet verzonden worden.

Het is helaas niet mogelijk om gedeeltelijk met kask-punten te betalen.

Voor verdere info kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bekijk hier uw saldo

Kessels JahresWagens

BMW X5 xDrive30dA 11-2015

aanbiedingsnummer: 6131 Eerste toelating: 27-11-2015 Kilometerstand: 24.757 Cilinderinhoud: 2993 kW/PK: 190 / 258 CO2 (g ...

Lees verder >> Meer JahresWagens

Het laatste nieuws

De nieuwe BMW 5 Serie Touring (update: inclusief prijzen)

De nieuwe BMW 5 Serie Touring beleeft zijn wereldpremière in maart 2017 tijdens de Autosalon van Genève. De verkoop st ...

Lees verder >> Meer nieuws