Meer dan 150 occasions op voorraad

Bekijk voorraad >

Schadeherstel

Vakkundig uitdeuken en spuiten van uw Auto.

Een beschadigde auto wil maar één ding: zo snel mogelijk weer helemaal als nieuw zijn. Wij hebben daar, in combinatie met onze erkende partners in schadeherstel, alles voor in huis: merkspecifieke kennis, ervaring en originele onderdelen.

Erkend  Schadeherstel biedt u zekerheden die geen enkel ander bedrijf kan bieden:

  • Kwaliteit: gerepareerd wordt strikt volgens fabrieksnormen, waarbij alleen originele onderdelen worden gebruikt.
  • Veiligheid: de reparatie wordt uitgevoerd door gekwalificeerde schadeherstellers. Elektronica, zoals airbags en ABS, wordt met merk testapparatuur gecontroleerd.
  • Garantie: merkgarantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

 

Glasschade aan uw Auto: er gaat niets boven Origineel glas

Er zijn voor elk model BMW, MINI of Land Rover heel veel verschillende voorruiten. Niet alleen qua tint, groene baan of extra warmtewerendheid. Maar ook speciaal voor een Head-Up Display of een Regen- en lichtsensor. Vandaar dat u het herstellen van glasschade aan uw auto het beste kunt toevertrouwen aan ons. Dan bent u verzekerd van de juiste Originele voorruit, vakkundige montage en garantie.

Voor- en achterruiten van moderne automobielen zijn met de sponning verlijmd en maken daardoor deel uit van de zelfdragende carrosserie. Aan zo’n lijmverbinding en het aanbrengen daarvan worden zeer hoge eisen gesteld. Bovendien wilt u geen verschil zien tussen de nieuwe en de bestaande ruiten. Daarom werken wij  met 100% origineel glas. Als het om een kleine beschadiging gaat, proberen wij die eerst te repareren. Dat spreekt vanzelf.

Kessels JahresWagens

BMW X5 xDrive30dA 11-2015

aanbiedingsnummer: 6131 Eerste toelating: 27-11-2015 Kilometerstand: 24.757 Cilinderinhoud: 2993 kW/PK: 190 / 258 CO2 (g ...

Lees verder >> Meer JahresWagens

Het laatste nieuws

De nieuwe BMW 5 Serie Touring (update: inclusief prijzen)

De nieuwe BMW 5 Serie Touring beleeft zijn wereldpremière in maart 2017 tijdens de Autosalon van Genève. De verkoop st ...

Lees verder >> Meer nieuws