Autogarage Maastricht

Als u op zoek bent naar een betrouwbare autogarage in Maastricht, dan bent u bij Kessels Automobielen aan het juiste adres! Onze autogarage biedt hoogwaardige reparatie- en onderhoudsdiensten voor alle soorten auto’s, ongeacht het merk of model van uw auto. Daarnaast vindt u bij ons ook vele occasions van BMW, MINI, Jaguar en Land Rover. Voor het onderhoud van deze merken auto’s bent u ook bij de juiste autogarage van Maastricht. Kessels Automobielen is namelijk erkend service partner van BMW en MINI én specialist in Jaguar en Land Rover. Onderhoud en reparatie wordt gedaan met originele onderdelen van BMW, MINI, Jaguar of Land Rover. 

Occasions Autogarage Maastricht

Bent u op zoek naar hoogwaardige occasions in Maastricht? Bij Kessels Automobielen, gespecialiseerd in BMW, MINI, Jaguar en Land Rover, vindt u een uitgebreid assortiment occasions van deze topmerken. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle luxe, compacte efficiëntie of krachtige terreinwagens, onze selectie occasions biedt voor elk wat wils. Bezoek onze autogarage in Maastricht en ontdek de perfecte auto die aan uw wensen en eisen voldoet.

Bekijk onze occasions

Onderhoud Autogarage Maastricht

Onze deskundige monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn getraind om snel en efficiënt problemen met uw auto te identificeren en op te lossen. Of het nu gaat om een ​​simpele olieverversing of een complexe motor reparatie, wij staan ​​klaar om u te helpen en uw auto in topconditie te houden.

Bij Kessels Automobielen begrijpen we hoe belangrijk uw auto voor u is. Het is niet alleen een vervoermiddel, maar vaak ook een persoonlijk bezit waar u om geeft. Bij ons bent u welkom voor service & onderhoud ongeacht de leeftijd van uw auto. Wij streven ernaar om uw auto uitstekend in orde te houden zodat u zich altijd veilig voelt in uw auto. 

Maak een afspraak

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice en ons vermogen om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een huurauto, een dringende reparatie nodig heeft of gewoon een regulier onderhoudsbeurt wilt plannen, bij Kessels Automobielen staan ​​we voor u klaar.

Kessels Automobielen is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle delen van Maastricht, en we hebben ruime openingstijden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Dus waar wacht u nog op? Breng uw auto vandaag nog naar autogarage Maastricht, Kessels Automobielen, en laat ons ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel de weg op kunt gaan!

Contact opnemen
Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeAutogarage Maastricht