BMW Garage

Als u opzoek bent naar een BMW garage in Limburg, dan bent u bij Kessels Automobielen aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in BMW. Naast onze jarenlange ervaring zijn wij ook nog Erkend Service Partner van BMW. Wij hebben een waardevol netwerk zodat u met alle vragen rondom BMW bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om een nieuwe BMW of onderhoud aan uw huidige BMW: bij Kessels Automobielen staan wij voor u klaar!

BMW Occasions

Bij onze locatie in Maastricht vindt u de mooiste BMW’s. In onze showroom kunt u de beschikbare BMW occasions bekijken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe BMW. Wij zorgen ervoor dat u in uw droomauto komt te rijden, precies zoals u dat voor ogen heeft. Doordat we onafhankelijk zijn, kunnen wij de beste vergelijking maken met andere aanbiedingen binnen het Europese netwerk. 

Heeft u een BMW gespot in onze showroom? Of weet u precies in welke BMW u wilt gaan rijden? Neem dan contact met ons op.

BMW Specialist

Als Erkend Service Partner van BMW zijn wij echte BMW specialisten. Alleen het beste vinden wij goed genoeg voor uw auto. Met veel zorg en liefde helpen wij u bij het vinden en onderhouden van uw droomauto. Wij bieden u het BMW Service Inclusive onderhoudspakket aan zodat u altijd veilig onderweg bent met uw BMW.

BMW Onderhoud 

Bij ons is iedere BMW welkom. Of die nu gloednieuw is of al heel wat kilometers op de teller heeft, wij zorgen ervoor dat u altijd in een perfect onderhouden BMW onderweg bent. Bij het BMW Service Inclusive onderhoudspakket bieden wij een aantrekkelijke en vaste prijs, die vooraf is vastgelegd. Zo bent u goedkoper uit dan dat u elk werkplaatsbezoek apart gaat betalen.

Bij Kessels Automobielen kunt u terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij ongeveer 80 onderdelen van uw BMW. Bij een kleine onderhoudsbeurt zijn dat ongeveer 30 onderdelen. Wij verzorgen daarnaast ook nog voor de APK-keuring van uw BMW zodat u altijd veilig de weg op gaat. Als er een reparatie moet plaatsvinden aan uw BMW, dan wordt dit gedaan door opgeleide technici die uitsluitend de beste BMW service bieden. Wij gebruiken alleen originele onderdelen zodat uw BMW de beste kwaliteit behoudt. Bij ons kunt u ook terecht voor:

  • schadeherstel
  • uitdeuken zonder spuiten
  • opslag van BMW zomer- en winterbanden
  • ruitreparatie en ruitvervanging
  • airco reparatie en -service
  • uitlijnen en balanceren
  • haal- en brengservice

Naast dat wij een ervaren BMW garage zijn, zijn wij ook een Jaguar garage.

Heeft u een vraag met betrekking tot een van onze BMW’s of over het onderhoud of reparatie van uw BMW? Neem dan contact met ons op!

Kessels Automobielen – BMW Garage

Naast onze grote liefde voor BMW, hebben wij ook een groot hart voor de klant. Wij vinden het belangrijk dat BMW bereikbaar is voor iedereen. Daarom openden wij in 2004 onze deuren aan de rand van het centrum van Maastricht. In 2005 ontvingen wij als één van de eersten in Nederland de titel Erkend BMW Service Partner van BMW Nederland. Wij voldoen aan de hoge servicenormen die gesteld worden. Zo bieden wij u garantie dat onze diensten en producten op servicegebied gelijk zijn aan dat van elk ander bedrijf binnen het BMW distributienetwerk. 

Wij zijn niet alleen Erkend Service Partner van BMW maar ook van MINI én specialisten van Land Rover en Jaguar. Dé autogarage in Maastricht.

Over Ons
Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeBMW Garage