Meer dan 150 occasions op voorraad

Bekijk voorraad >

Verzekering

Voor uw auto bieden wij u graag een passende autoverzekering aan.

Een goede verzekering is meer dan een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is een combinatie van uw wensen. U weet  hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Daarom weet alleen u hoe uw ideale verzekering er uit zou moeten zien.

Voor ieder voertuig garanderen wij u een verzekering tegen gunstige voorwaarden en aantrekkelijke premies. Wij sluiten een autoverzekering direct voor u af en indien gewenst zorgen wij voor de opzegging van uw huidige verzekering.

Wij houden rekening met uw wensen en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

Heeft u een verzekering bij Carmeleon/DealerLoket? En wilt u een schade melden? Maak dan hieronder de keuze van het product waarvoor u de schademelding wilt doen.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 040 – 851 37 73. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 09:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Kessels JahresWagens

Eerste toelating 05.2017 Kilometerstand: 21.999 Kleur: 0851, chili red Bekleding: GSE1, Dinamica-/Lederkombination Carbo ...

Lees verder >> Meer JahresWagens

Het laatste nieuws

Prijzen van de nieuwe BMW X4

Prijzen van de nieuwe BMW X4 Vanaf zaterdag 14 juli staat de nieuwe BMW X4 bij de BMW dealer. Direct bij de lancering le ...

Lees verder >> Meer nieuws