Import

Als de perfecte auto niet gevonden kan worden binnen de beschikbare occasions wordt al snel online gekeken of deze daar wel gevonden kan worden. Online en in het buitenland zijn de opties namelijk veel groter en zit er wellicht een uitvoering van een BMW, MINI, Land Rover of Jaguar tussen die uw voorkeur heeft. Dit kan dan het juiste type zijn waar u naar op zoek bent, in de gewenste kleur met de beste opties. Kessels Automobielen helpt u met het beoordelen van de auto op de kwaliteiten en het importeren. Voldoet deze aan al onze eisen? Zodra alle seinen op groen staan, verzorgen wij het complete administratieve proces. Van invoerrechten tot transport en van keuring tot kenteken. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Dit doen we voor zowel Nederlandse als Belgische klanten. Samen zorgen we ervoor dat u in uw droomauto komt te rijden. 

Bekijk onze mooie occasions Neem contact met ons op

BMW Import

U kunt natuurlijk zelf opzoek gaan naar de perfecte uitvoering van een BMW die u graag wilt. Wij kunnen u in dit proces ook helpen als u deze nog niet gevonden heeft. Samen stellen we uw wensen op en gebruiken deze in een zoekopdracht om precies die BMW voor u te vinden die u in gedachte heeft. Zodra u de BMW heeft gevonden die u graag wilt en deze voldoet aan al onze eisen, dan pas begint het proces om uw BMW te importeren. Wij verzorgen het gehele administratieve proces. Denk hierbij aan de invoerrechten maar ook het transporteren van de auto naar onze werkplaats hoort hierbij. We zorgen ervoor dat uw nieuwe BMW veilig geïmporteerd wordt en alles klopt. Zo heeft u zekerheid en kunt u zorgeloos de weg op met uw nieuwe BMW. 

MINI Import

Een MINI is een populaire auto en is te vinden in diverse varianten met veel verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om een MINI helemaal zelf samen te stellen, maar als u geen gloednieuwe MINI wilt, dan is het importeren van een MINI wellicht een uitkomst. Het aanbod MINI’s is erg groot waardoor er een grote kans is dat de MINI die u zoekt er tussen zit. Bij Kessels Automobielen helpen wij u mee in de zoektocht naar de perfecte MINI voor u. Als Erkend Service Partner van MINI weten wij waar we naar moeten kijken. Wij zorgen ervoor dat, zodra u de MINI heeft gevonden die u wilt, deze compleet voldoet aan al onze eisen. Als dit het geval is beginnen we met het importeren van de MINI. Wij verzorgen het gehele administratieve proces voor u en zorgen dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe MINI komt te rijden. Ook als u zelf al een MINI in het buitenland op het oog heeft bent u bij ons welkom. Wij helpen u graag met het importeren van uw nieuwe MINI.

Land Rover Import & Jaguar Import

Naast de import van BMW en MINI verzorgen wij ook de import van een Land Rover of Jaguar. Heeft u al een Land Rover of Jaguar op het oog in het buitenland? Of heeft u hulp nodig om deze te vinden? Kessels Automobielen helpt u hier graag bij. Als specialist van Land Rover en Jaguar weten wij precies waar we op moeten letten en zorgen we ervoor dat deze voldoet aan al onze eisen. Zo weet u zeker dat u zorgeloos de weg op kunt. Wij verzorgen het complete administratieve proces voor u. Samen zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe droomauto komt te rijden. 

Neem contact met ons op
Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeImport