Jaguar Garage 

Bij Kessels Automobielen kunt u terecht voor alles omtrent Jaguar. Wij zijn niet voor niets specialist in Jaguar. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe Jaguar of een tweedehands, wij helpen u graag bij het vinden van uw droomauto. Daarnaast onderhouden en repareren wij uw Jaguar zodat u altijd veilig de weg op gaat. Bij Kessels Automobielen leveren we uitsluitend de beste service en staan we voor u klaar!

Jaguar Maastricht

Kessels Automobielen is dé Jaguar specialist in Maastricht. Ontdek de kracht en schoonheid van Jaguar. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Jaguar of dat uw Jaguar onderhoud nodig heeft, onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. Kom langs bij de ervaren Jaguar specialist in Maastricht en ervaar het zelf! 

Jaguar Occasions 

In onze showroom in Maastricht kunt u de mooiste Jaguars vinden. U kunt bij ons terecht voor zowel een gloednieuwe Jaguar als een occasion. Wij zorgen er graag voor dat u naar buiten rijdt in uw droomauto. Daarnaast maken we voor u de beste vergelijking. Dit kunnen we bij Kessels Automobielen doen omdat we onafhankelijk zijn. 

Heeft u al een Jaguar gezien in ons aanbod occasions? Of weet u in welke Jaguar u graag wilt rijden? Neem dan contact met ons op.

Jaguar Specialist 

Kessels Automobielen is gespecialiseerd in Jaguar. Doordat we Jaguar specialist zijn, helpen wij u niet alleen met het vinden van uw Jaguar maar wordt deze ook bij ons onderhouden en gerepareerd met originele Jaguar onderdelen. Het team bij Kessels Automobielen in Maastricht staat voor u klaar om u te adviseren en te helpen zodat u in een mooie en goed onderhouden Jaguar de garage uitrijdt. 

Jaguar Onderhoud 

Bij ons bent u welkom met een Jaguar die gloednieuw is of een die al iets meer kilometers op de teller heeft staan. Wij bieden de beste Jaguar service, want alleen die is goed genoeg voor uw auto. U kunt bij ons terecht voor een grote beurt, kleine beurt of reparatie. Een kleine en grote beurt zijn tijdig nodig zodat eventuele slijtage en defecten op tijd worden voorkomen of opgelost. Zo zorgen we ervoor dat u altijd veilig de weg opgaat met uw Jaguar. Daarnaast verzorgen wij ook de APK-keuring aan uw auto. Onze technici zijn gecertificeerd om deze te mogen uitvoeren. Bij ons kunt u ook terecht voor:

  • schadeherstel
  • uitdeuken zonder spuiten
  • opslag van Jaguar zomer- en winterbanden
  • ruitreparatie en -vervanging 
  • airco reparatie en -service 
  • uitlijnen en balanceren
  • haal- en brengservice

Naast dat wij een ervaren Jaguar garage zijn, zijn wij ook een Land Rover garage.

Heeft u een vraag met betrekking tot een van onze Jaguars of over het onderhoud of reparatie van uw Jaguar? Neem dan contact met ons op!

Jaguar Maastricht – Kessels Automobielen

Door een liefde voor Jaguar en een groot hart voor de klant, vinden wij dat Jaguar bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom openden wij in 2004 onze deuren aan de rand van het centrum van Maastricht. Wij voldoen aan de hoge servicenormen die gesteld worden aan een Jaguar specialist. Wij vinden dat alleen de beste service goed genoeg is voor uw Jaguar.

Wij zijn niet alleen specialisten van Jaguar maar ook specialisten van Land Rover én Erkend Service Partner van BMW en MINI.

Over Ons
Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeJaguar Garage