Land Rover Garage 

Als u op zoek bent naar een nieuwe Land Rover of u heeft reparatie of onderhoud nodig aan uw huidige Land Rover, dan bent u bij Kessels Automobielen aan het juiste adres. Als Land Rover garage verzorgen we het onderhoud van een gloednieuwe Land Rover of een die al heel wat kilometers op de teller heeft staan: bij ons is iedere Land Rover welkom. Daarnaast helpen wij u graag bij het vinden van een Land Rover. Heeft u een gloednieuwe Land Rover in gedachten? Of heeft u er een gespot bij onze beschikbare occasions? Wij helpen u graag bij het vinden van uw auto. 

Land Rover Maastricht

Bent u op zoek naar een Land Rover specialist in Maastricht? Zoek dan niet verder! Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomauto. Of u nu een krachtige 4×4 nodig hebt voor off-road avonturen of een stijlvolle SUV voor dagelijks gebruik zoekt, wij helpen u bij het vinden van uw auto. Bij Kessels Automobielen zijn we dé Land Rover specialist in Maastricht door ons uitgebreide assortiment en uitstekende service. Kom vandaag nog langs in onze showroom in Maastricht en ontdek zelf waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor een Land Rover.

Land Rover Occasions 

In onze showroom in Maastricht vindt u een palet van diverse topmerken. U kunt bij ons terecht voor het vinden van een gloednieuwe Land Rover of een van onze occasions. Bij een gloednieuwe Land Rover bemiddelen wij graag zodat u de uitvoering krijgt die u wenst. Doordat wij specialist zijn in Land Rover hebben wij door de jaren heen een waardevol netwerk in de Euregio opgebouwd. Daarnaast zijn wij onafhankelijk, dus kunnen wij de beste vergelijking maken met andere aanbiedingen binnen het netwerk. 

Heeft u al een mooie Land Rover gezien tussen ons huidige aanbod? Of weet u in welke gloednieuwe Land Rover u graag wilt gaan rijden? Neem dan contact met ons op.

Land Rover Specialist 

Bij Kessels Automobielen zijn we erkend specialist in Land Rover. Wij helpen u niet alleen met het vinden van de Land Rover die bij u past, maar als specialist, onderhouden en repareren wij ook uw Land Rover met originele onderdelen. 

Land Rover Onderhoud 

Of u nu in het bezit bent van een nieuwe Land Rover of van een die al wat jaren meegaat, bij ons is elke auto welkom. Als erkend specialist vinden wij dat alleen de beste Land Rover service goed genoeg is. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden van uw Land Rover voor zowel een grote als een kleine beurt. Wij controleren bij een grote onderhoudsbeurt ongeveer 80 verschillende onderdelen. Bij een kleine onderhoudsbeurt zijn dat ongeveer 30 verschillende onderdelen. Daarnaast repareren wij uw Land Rover met originele onderdelen en verzorgen onze gecertificeerde technici de APK-keuring. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. 

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor:

  • schadeherstel
  • uitdeuken zonder spuiten
  • opslag van zomer- en winterbanden
  • ruitreparatie en -vervanging 
  • airco reparatie en -service 
  • uitlijnen en balanceren
  • haal- en brengservice

Naast dat wij een ervaren Land Rover garage in Maastricht zijn, zijn wij ook een MINI garage.

Heeft u een vraag met betrekking tot een van onze Land Rovers of over het onderhoud of reparatie van uw Land Rover? Neem dan contact met ons op!

Land Rover Garage in Maastricht – Kessels Automobielen

Wij hebben een liefde voor Land Rover en een groot hart voor de klanten. Daarom vinden wij dat Land Rover bereikbaar moet zijn voor iedereen. Wij voldoen aan de hoge servicenormen die gesteld worden aan een Land Rover specialist en vinden dat alleen de beste service goed genoeg is voor uw Land Rover. U kunt ons bezoeken aan de rand van het centrum in Maastricht.

Wij zijn niet alleen specialisten van Land Rover maar ook specialisten van Jaguar én Erkend Service Partner van BMW en MINI.

Over Ons
Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeLand Rover Garage