Milieuvignet

In de meeste Duitse steden, zoals Aken, Keulen, Berlijn of Düsseldorf, heeft u een milieusticker nodig.
De Umweltzones bevinden zich uitsluitend in en rondom stedelijk gebied. Als u alleen rijdt over de Duitse snelweg, dan heeft u geen milieusticker nodig.

Umweltzones in Duitse steden Bestel direct voor maar € 17,50

Milieusticker Nederlands of Belgische Auto

Wilt u een milieusticker bij ons aanvragen? Dat kan! Voor onze Nederlandse klanten volstaat de vermelding van uw kenteken. Van onze Belgische klanten hebben wij ook een kopie van het kentekenbewijs nodig. Mail dit naar service@kessels-automobielen.nl en u heeft het een dag later in huis.  Zodra u de milieusticker heeft ontvangen kunt u deze van binnenuit de auto rechts onderaan de voorruit plakken. Zorg ervoor dat u deze sticker dus aan de passagierszijde van de voorruit plakt, want het verkeerd plaatsen van de milieusticker kan u een boete opleveren.

Groene Milieusticker

Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto heeft u een milieusticker nodig. Om een milieusticker te ontvangen moet uw auto voldoen aan een van de volgende voorwaarden:

  • U heeft een benzine, LPG of hybride auto die voldoet aan de uitlaatgasnormen Euro 2, Euro-3 of Euro-4 (meestal vanaf 01 januari 1993).
  • U heeft een dieselauto’s die voldoet aan uitlaatgasnormen Euro-4 of Euro-5 (meestal vanaf 1 januari 2006) of Euro-3 en daarna een roetfilter ingebouwd heeft gekregen.
  • U heeft een auto met elektrische aandrijving of een brandstofcel.

Let op: de jaartallen zijn algemene richtlijnen. In sommige gevallen heeft een oudere auto wel al een motor die voldoet aan strengere uitlaatgasnormen.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op
Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeMilieuvignet