MINI Garage

Kessels Automobielen is dé garage voor MINI in Limburg. Als Erkend Service Partner van MINI hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor alles omtrent MINI. Of u nu opzoek bent naar een nieuwe MINI of dat u onderhoud nodig heeft aan uw huidige MINI: wij helpen u graag!

MINI Occasions

Op onze locatie in Maastricht kunt u een MINI vinden die bij u past. In de showroom vindt u verschillende MINI occasions. Ook kunt u bij ons terecht voor het vinden van een nieuwe MINI. Wij bemiddelen zodat u uw droomauto vindt in de uitvoering die u wenst. Daarnaast kunnen wij, doordat we onafhankelijk zijn, de beste vergelijking maken met andere aanbiedingen binnen het Europese netwerk.

Heeft u al een MINI gespot in onze showroom? Of weet u welke MINI uw droomauto is? Neem dan contact met ons op.

MINI Onderhoud

Onderhoud aan uw MINI is nodig om ervoor te zorgen dat u altijd veilig de weg op gaat. Met ons MINI Service Inclusive onderhoudspakket rijdt u altijd in een perfect onderhouden MINI, en dat voor een aantrekkelijke en vaste prijs die vooraf is vastgelegd. Zo bent u ook nog eens goedkoper uit dan dat u elk werkplaatsbezoek apart moet gaan betalen.

U kunt kiezen uit verschillende onderhoudspakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer. Dit is ook afhankelijk van wat het eerste bereikt wordt met uw MINI. Daarnaast is het MINI Service Inclusive onderhoudspakket overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo zorgen we ervoor dat het nog aantrekkelijker is bij het inruilen of verkopen van uw MINI.

Bij Kessels Automobielen kunt u ook terecht voor een grote en kleine onderhoudsbeurt van uw MINI. Wij controleren bij een grote onderhoudsbeurt ongeveer 80 verschillende onderdelen en bij een kleine onderhoudsbeurt ongeveer 30 verschillende onderdelen. Daarnaast verzorgen wij ook de APK-keuring van uw MINI. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat met uw MINI.

MINI Reparatie

Of u nu een gloednieuwe MINI heeft of een met veel kilometers op de teller: elke MINI is welkom bij onze werkplaats. Wij zijn niet voor niets MINI specialist. Het repareren van uw MINI wordt gedaan door opgeleide technici die uitsluitend de beste MINI service bieden. Bij een reparatie worden alleen originele MINI onderdelen gebruikt, zodat uw MINI de beste kwaliteit behoudt. Naast het onderhouden en repareren van uw MINI kunt u bij ons ook terecht voor:

  • schadeherstel
  • uitdeuken zonder spuiten
  • opslag van MINI zomer- en winterbanden
  • ruitreparatie
  • ruitvervanging
  • airco reparatie en -service
  • uitlijnen en balanceren
  • haal- en brengservice

Kessels Automobielen is niet alleen een MINI garage. Wij zijn ook een BMW garage.

Heeft u een vraag met betrekking tot een van onze MINI’s of over het onderhoud of reparatie van uw MINI? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Kessels Automobielen – MINI Garage

Wij hebben een liefde voor MINI en een groot hart voor de klant. Daarom vinden wij dat MINI bereikbaar moet zijn voor iedereen. In 2004 openden wij onze deuren aan de rand van het centrum van Maastricht. In 2005 ontvingen wij als één van de eersten de titel Erkend MINI Service Partner van BMW Nederland. Wij voldoen aan de hoge servicenormen die gesteld worden. Zo bieden wij u garantie dat onze diensten en producten op servicegebied gelijk zijn aan dat van elk ander bedrijf binnen het BMW distributienetwerk.

Wij zijn niet alleen Erkend Service Partner van MINI maar ook Erkend Service Partner van BMW én specialisten van Land Rover en Jaguar.

Over Ons
Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeMINI Garage