BMW service & onderhoud

Iedereen is welkom in onze werkplaats. Het onderhoud van uw BMW is namelijk essentieel voor de prestaties, veiligheid en levensduur. Of uw BMW nou nét over de drempel van de showroom komt rollen of al wat kilometers op de teller heeft staan, wij maken geen onderscheid. Ook elektrische en hybride auto’s zijn welkom. Alleen het beste is goed genoeg voor uw auto. Bij Kessels Automobielen gaan door BMW opgeleide technici voor u aan de slag voor een fair uurtarief. Wij zijn erkend service partner van BMW.

BMW Nederland organiseert elk jaar de BMW Techniek Challenge: een wedstrijd waar alle BMW-technici aan mogen deelnemen. Wie kent het merk het best en wie heeft de BMW het best in de vingers? Als Erkend Service Partner doen we daar uiteraard aan mee.

En jawel, afgelopen jaar gingen onze monteurs van de 150 deelnemers met de 1e en 5e plaats naar huis. Over experts gesproken! En dat is nog niet alles, bekijk eens onze onafhankelijke reviews van Klantenvertellen.nl. Een ruime 9 laat zien dat naast onze kennis, ook de service van het allerhoogste niveau is. Wij zijn dé specialist in BMW.

BMW onderhoud en reparatie

Goed en regelmatig onderhoud van uw BMW is erg belangrijk. Niet alleen om de waarde van uw auto te behouden, maar ook om uw veiligheid te waarborgen. Welke onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft hangt af van de kilometerstand, hoeveel kilometers er per jaar gereden wordt en het type auto. Dit is dus voor iedere automobilist anders. Wanneer reparatie nodig is gebruiken wij uitsluitend originele BMW onderdelen.

Grote beurt BMW

Tijdens een grote onderhoudsbeurt van uw BMW worden ongeveer 80 verschillende onderdelen gecontroleerd. Zo kan slijtage op tijd worden gezien en defecten worden opgelost. Zo voorkomt u dat er meer schade wordt aangericht aan uw auto en het meer kosten met zich meebrengt. Daarnaast kan het overslaan van een grote en/of kleine beurt ervoor zorgen dat u uw garantie verliest.

Wanneer nodig?
Na iedere 30.000 kilometers of om de twee jaar is een grote beurt noodzakelijk. Wanneer er wordt aangeraden om je auto een grote beurt te geven staat ook aangegeven in het instructieboekje van je auto. In het instructieboekje worden ook onderhoudsintervallen aangegeven

Kleine beurt BMW

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt van uw BMW worden ongeveer 30 verschillende onderdelen gecontroleerd. Ook wordt bijvoorbeeld de olie ververst en de oliefilter vervangen.

Wanneer nodig?
Na iedere 15.000 kilometers of ieder jaar wanneer u niet aan het aantal kilometers komt, tenzij in dat jaar een grote beurt wordt uitgevoerd. Wanneer er wordt aangeraden om je auto een kleine beurt te geven staat ook aangegeven in het instructieboekje van je auto. In het instructieboekje worden ook onderhoudsintervallen aangegeven

APK BMW

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht om de weg op te mogen met uw auto. Tijdens deze keuring wordt gekeken of uw auto aan alle veiligheids- en milieueisen voldoet. Uiteraard zijn onze technici gecertificeerd om een APK-keuring te mogen uitvoeren.

Tip: combineer een APK-keuring met een grote of kleine onderhoudsbeurt. Zo bent u voordeliger uit en heeft u alles in één keer geregeld.

Wat doen wij nog meer?

Naast onderhoud en reparaties zorgen wij ook voor:

  • schadeherstel
  • uitdeuken zonder spuiten
  • zomer- en BMW winterbanden & opslag
  • onderhoud van uw lease-auto

Maak een afspraak
  • ruitreparatie en -vervanging
  • airco reparatie en -service
  • uitlijnen en balanceren
  • haal- en brengservice

Offerte aanvragen

Geen BMW maar een MINI? Ook voor de beste MINI service kunt u terecht bij Kessels Automobielen!

Ontdek BMW Service Inclusive

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. Unieke en veelomvattende onderhoudscontracten voor uw BMW. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt.

Er is keuze uit verschillende pakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Met BMW Service Inclusive kunt u in één keer al het voorgeschreven onderhoud voordelig inkopen.

Naar BMW calculator

Enige voorwaarde is dat u vóór de eerste onderhoudsbeurt uw BMW Service Inclusive onderhoudscontract inkoopt!

Alle BMW Service Inclusive onderhoudscontracten zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar. Dat maakt uw BMW bij inruil of verkoop nog aantrekkelijker.

Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeOnderhoud & serviceBMW service & onderhoud