Jaguar service & onderhoud

Of u nu een gloednieuwe Jaguar heeft of een met iets meer kilometers op de teller, alleen de beste Jaguar service is goed genoeg voor uw voertuig. Bij Kessels Automobielen maken wij geen onderscheid. Jong, oud, elektrisch of hybride, alle auto’s zijn welkom. Onze professionals gaan voor u aan de slag. Onze garage is tevens erkend specialist in Jaguar.

Jaguar onderhoud en reparatie

De waarde van uw auto en de veiligheid van inzittenden wilt u zoveel mogelijk in tact houden. Door regelmatig professioneel onderhoud te laten plegen aan uw auto kunt u daarvoor zorgen. Afhankelijk van het jaarlijks aantal gereden kilometers, de huidige kilometerstand en het type auto kan er worden bepaald of uw auto een grote- of kleine beurt nodig heeft. Dit is dus voor iedere Jaguar anders. Bij reparatie worden overigens alleen originele onderdelen gebruikt.

Grote beurt Jaguar

Een grote onderhoudsbeurt is nodig zodat slijtage tijdig wordt gezien en defecten worden voorkomen of opgelost. Dit doen we door bij een grote onderhoudsbeurt ongeveer 80 verschillende onderdelen te controleren. Door de grote beurt te laten doen voorkomt u meer schade en meer kosten aan uw Jaguar. Daarnaast zorgt u bij het laten doen van een grote beurt, dat u uw garantie behoudt.

Wanneer nodig?
De grote beurt is na iedere 30.000 kilometers of om de twee jaar noodzakelijk. Wanneer wordt aangeraden dat uw auto een grote beurt nodig heeft kunt u ook vinden in het instructieboekje. Daarnaast bevat het instructieboekje ook onderhoudsintervallen zodat u precies kan bijhouden welk onderhoud wanneer is gedaan.

Kleine beurt Jaguar

Bij een kleine beurt van uw Jaguar worden ongeveer 30 verschillende onderdelen gecontroleerd en onderhouden. Daarnaast wordt bijvoorbeeld de olie ververst en de oliefilter vervangen.

Wanneer nodig?
Een kleine beurt gebeurt na iedere 15.000 kilometers of ieder jaar wanneer u niet aan het aantal kilometers komt, tenzij in dat jaar een grote beurt wordt uitgevoerd. In het instructieboekje kunt u vinden wanneer wordt aangeraden dat uw auto een kleine beurt nodig heeft.

APK Jaguar

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht om de weg op te mogen met uw auto. Er wordt gekeken of uw auto aan alle veiligheids- en milieueisen voldoet. Onze technici zijn natuurlijk gecertificeerd om een APK-keuring te mogen uitvoeren.

Tip: combineer een APK-keuring met een grote of kleine onderhoudsbeurt. Zo bent u voordeliger uit en heeft u alles in één keer geregeld.

Wat doen wij nog meer?

Naast onderhoud en reparaties zorgen wij ook voor:

  • schadeherstel
  • uitdeuken zonder spuiten
  • zomer- en Jaguar winterbanden & opslag
  • onderhoud van uw lease-auto
Maak een afspraak
  • ruitreparatie en -vervanging
  • airco reparatie en -service
  • uitlijnen en balanceren
  • haal- en brengservice
Offerte aanvragen

Ook kunt u bij Kessels Automobielen terecht voor de beste BMW service.

Contact opnemen

Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeOnderhoud & serviceJaguar service & onderhoud