Land Rover service & onderhoud

Bij Kessels Automobielen is iedereen welkom voor onderhoud. Een gloednieuwe of een oudere Land Rover? Een elektrische of hybride auto? U bent van harte welkom, want wij maken daar geen onderscheid tussen. Wij bieden de beste service voor uw Land Rover. Onze specialisten gaan voor u aan de slag tegen een eerlijk tarief. Kessels Automobielen is niet voor niets specialist in Land Rover.

Land Rover onderhoud en reparatie

Het professionele onderhoud van uw Land Rover is erg belangrijk want zo waarborgt u niet alleen de waarde van uw auto maar ook uw eigen veiligheid. De beslissing welke beurt uw auto nodig heeft wordt gebaseerd op de huidige kilometerstand, het aantal kilometers dat is gereden per jaar en het type auto. Daarnaast wordt gekeken hoelang geleden de laatste beurt was. Iedere Land Rover heeft een ander verleden, dus is het voor iedere Land Rover eigenaar anders. Zodra onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden gebruiken wij alleen originele Land Rover onderdelen.

Grote beurt Land Rover

Bij een grote onderhoudsbeurt worden ongeveer 80 verschillende onderdelen gecontroleerd op slijtage en defecten. Zo worden deze op tijd geconstateerd en verholpen. Daarnaast voorkomt u met een grote onderhoudsbeurt dat meer schade aan uw Land Rover wordt aangericht, de kosten hoger uitvallen en dat uw garantie verloren gaat.

Wanneer nodig?
Na iedere 30.000 kilometer of om de twee jaar is een grote beurt voor uw Land Rover nodig. U kunt ook in uw instructieboekje terug vinden wanneer een grote beurt moet gebeuren. Daarnaast vindt u in het instructieboekje de onderhoudsintervallen.

Kleine beurt Land Rover

Bij een kleine onderhoudsbeurt worden ongeveer 30 verschillende onderdelen gecontroleerd. Daarnaast wordt bijvoorbeeld de olie ververst en de oliefilter vervangen.

Wanneer nodig?
Een kleine beurt moet gebeuren na iedere 15.000 kilometers of ieder jaar wanneer u het aantal kilometers niet haalt. Als in hetzelfde jaar een grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd hoeft u geen kleine beurt te laten doen. Net zoals bij de grote beurt staat in het instructieboekje ook vaak aangegeven wanneer er wordt aangeraden om uw auto een kleine beurt te geven.

APK Land Rover

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht om de weg op te mogen met uw Land Rover. Tijdens deze keuring wordt gekeken of uw auto aan alle veiligheids- en milieueisen voldoet. Onze technici zijn natuurlijk gecertificeerd om een APK-keuring te mogen uitvoeren.

Tip: combineer een APK-keuring met een grote of kleine onderhoudsbeurt. Zo bent u voordeliger uit en heeft u alles in één keer geregeld.

Wat doen wij nog meer?

Naast onderhoud en reparaties zorgen wij ook voor:

  • schadeherstel
  • uitdeuken zonder spuiten
  • zomer- en winterbanden & opslag
  • onderhoud van uw lease-auto
Maak een afspraak
  • ruitreparatie en -vervanging
  • airco reparatie en -service
  • uitlijnen en balanceren
  • haal- en brengservice
Offerte aanvragen

Ook kunt u bij Kessels Automobielen terecht voor de beste BMW service.

Contact opnemen

Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeOnderhoud & serviceLand Rover service & onderhoud