MINI service & onderhoud

In onze werkplaats is iedereen welkom. Wij maken geen onderscheid tussen een gloednieuwe MINI of een MINI met aardig wat kilometers op de teller. Elektrische en hybride auto’s zijn ook welkom. Uitsluitend de beste MINI service is goed genoeg voor uw auto. Opgeleide technici gaan voor u aan de slag tegen een eerlijk tarief. Kessels Automobielen is niet voor niets erkend service partner van MINI.

MINI onderhoud en reparatie

Regelmatig gedegen onderhoud aan uw MINI is uiterst belangrijk. Zo blijft de waarde van uw auto in tact maar ook uw veiligheid. Welke beurt uw auto nodig heeft hangt af van het aantal kilometers dat per jaar gereden wordt, de huidige kilometerstand en het type auto. Dit is dus voor iedere automobilist anders. Wanneer reparatie nodig is gebruiken wij uitsluitend originele MINI onderdelen.

Groot onderhoud MINI

Tijdens een grote onderhoudsbeurt van uw MINI worden ongeveer 80 verschillende onderdelen gecontroleerd. Zo kan slijtage op tijd worden gezien en defecten worden opgelost. Zo voorkomt u dat er meer schade wordt aangericht aan uw auto en er meer kosten met zich mee worden gebracht. Daarnaast kan het overslaan van een grote en/of kleine beurt ervoor zorgen dat uw garantie verloren gaat.

Wanneer nodig?
Na iedere 30.000 kilometers of om de twee jaar is een grote beurt noodzakelijk. Wanneer er wordt aangeraden om je auto een grote beurt te geven staat ook aangegeven in het instructieboekje van je auto. In het instructieboekje worden ook onderhoudsintervallen aangegeven

Kleine beurt MINI

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt van uw MINI worden ongeveer 30 verschillende onderdelen gecontroleerd. Ook wordt bijvoorbeeld de olie ververst en de oliefilter vervangen.

Wanneer nodig?
Na iedere 15.000 kilometers of ieder jaar wanneer u niet aan het aantal kilometers komt, tenzij in dat jaar een grote beurt wordt uitgevoerd. In het instructieboekje staat ook vaak aangegeven wanneer er wordt aangeraden om uw auto een kleine beurt te geven.

APK MINI

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht om de weg op te mogen met uw auto. Tijdens deze keuring wordt gekeken of uw auto aan alle veiligheids- en milieueisen voldoet. Uiteraard zijn onze technici gecertificeerd om een APK-keuring te mogen uitvoeren.

Tip: combineer een APK-keuring met een grote of kleine onderhoudsbeurt. Zo bent u voordeliger uit en heeft u alles in één keer geregeld.

Wat doen wij nog meer?

Naast onderhoud en reparaties zorgen wij ook voor:

  • schadeherstel
  • uitdeuken zonder spuiten
  • zomer- en MINI winterbanden & opslag
  • onderhoud van uw lease-auto
Maak een afspraak
  • ruitreparatie en -vervanging
  • airco reparatie en -service
  • uitlijnen en balanceren
  • haal- en brengservice
Offerte aanvragen

Ook kunt u bij Kessels Automobielen terecht voor de beste BMW service.

Ontdek MINI Service Inclusive

U rijdt altijd in een perfect onderhouden MINI – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is MINI Service Inclusive. Daarmee bent u veel goedkoper uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart moet betalen.

MINI onderhoudsprijzen

Er is keuze uit verschillende pakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Met MINI Service Inclusive kunt u in één keer al het voorgeschreven onderhoud voordelig inkopen. Neem contact op voor uw mogelijkheden.

MINI calculator

Enige voorwaarde is dat u vóór de eerste onderhoudsbeurt uw MINI Service Inclusive onderhoudscontract inkoopt!

Alle MINI Service Inclusive onderhoudscontracten zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar. Dat maakt uw MINI bij inruil of verkoop nog aantrekkelijker.

Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeOnderhoud & serviceMINI service & onderhoud