Meer dan 150 occasions op voorraad

Bekijk voorraad >

Over ons

Kessels Automobielen Maastricht Limburg

 

In mei 2004 hebben wij de deuren van ons automobielbedrijf geopend in het centrum van Maastricht vlakbij het centraal station in het stadsdeel Wijck. Middels een persoonlijke dienstverlening gericht op de merken BMW, MINI en Land Rover, merken waarin ons team zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, geven wij op een eigentijdse wijze invulling aan het begrip service.

Als een van de eersten in Nederland zijn wij door BMW Nederland per 1 april 2005 aangesteld als Erkend BMW Service Partner en Erkend MINI Service Partner, geheel conform de hoge servicenormen van BMW AG. Voor u de garantie dat onze diensten en producten op servicegebied gelijkwaardig zijn aan dat van elk ander bedrijf binnen het BMW distributienetwerk.

Onze missie is dan ook: Een persoonlijke klantgerichte benadering en een hoogwaardige kwaliteit van de aangeboden producten en diensten op een betaalbaar niveau door een enthousiast professioneel team van medewerkers. Trots zijn we dan ook dat op het behalen van de BMW QMA (Quality Management Automotive) kwaliteits trofee. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” is het uitgangspunt bij deze kwaliteitscertificering waarbij alle bedrijfsprocessen binnen een BMW en MINI erkend service partner worden geauditeerd. Als full service bedrijf kunt bij ons dan ook voor alles terecht.

“One Stop Shopping” en dat zes dagen in de week, want ook op zaterdag is naast onze verkoop afdeling ook de service afdeling gewoon geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe gebruikte auto, originele accessoires, advies voor leasing en financiering, een advies voor reparatie en onderhoud of het uitvoeren van garantiewerkzaamheden: Wij staan voor u klaar!

Kijk op onze website onder het hoofdstuk diensten waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Persoonlijke ervaringen zeggen echter meer dan de mooiste woorden.

Kessels Magazine

Kessels Magazine

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen,

Namens het hele team van Kessels Automobielen, bent U van harte welkom.

Kessels JahresWagens

BMW M4 Coupé

Eerste toelating 24.02.2017 Kilometerstand: 25.913 Kleur: 0A96, Mineralweiß metallic Bekleding: LKSW, Leder Merino mit ...

Lees verder >> Meer JahresWagens

Het laatste nieuws

Prijzen van de nieuwe BMW X4

Prijzen van de nieuwe BMW X4 Vanaf zaterdag 14 juli staat de nieuwe BMW X4 bij de BMW dealer. Direct bij de lancering le ...

Lees verder >> Meer nieuws