Trekhaken

Koppel meer rijplezier aan uw BMW

Een weekend weg met de boot of een fietsweekend in de planning? Haal het maximale uit uw BMW, want een trekhaak maakt uw BMW nog completer. Met de speciale BMW trekhaak met afneembarekogelkop, koppelt u moeiteloos een aanhanger, trailer of caravan aan uw BMW. En het plaatsen van een fietsendrager wordt al helemaal een fluitje van een cent.

Universeel lichtgewicht

De nieuwe trekhaak is speciaal ontwikkeld voor een aanhangwagengewicht tot 750 kg. De kogeldruk mag oplopen tot 75 kg. Dat is ruim voldoende voor een fietsendrager of bagagewagen. De lichtgewicht trekhaak is ook aanzienlijk lichter in aanschaf.

Zwaarwegende voordelen

De nieuwe BMW lichtgewicht trekhaak:

  • Ideaal voor fietsendragers of aanhangers tot 750 kg.
  • Minimale aanpassingen aan uw BMW.
  • Montage door onze Experts in Geweldig met originele onderdelen.
  • Volledig behoud van uw garantie.
  • Voordelig in aanschaf.
  • Altijd veilig op weg.

Beschikbaar voor:
BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer, BMW 3 Serie Sedan en Touring, BMW 4 Serie Coupé en Cabriolet en BMW X1.

Extra trekkracht

Heeft u grotere plannen? Bijvoorbeeld de zon tegemoet rijden met een caravan? Kies dan voor de speciale BMW Trekhaak met afneembare kogelkop. De aangepaste stabiliteitsregeling houdt rekening met de extra belasting, zodat u zelfs met een zware aanhanger altijd veilig onderweg bent. Dankzij de afneembare kop blijft het elegante design van uw BMW onveranderd.

Nu € 100 korting op een BMW of MINI fietsendrager bij aanschaf van een originele trekhaak!

Offerte aanvragen
Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeTrekhaken