Autoverzekeringen

Een auto is een dure investering waardoor een autoverzekering een must is. Mocht er dan iets gebeuren met uw auto, dan is de kans groot dat u de schade gewoon vergoed krijgt. Bij Kessels Automobielen weten we precies welke verzekering de juiste is voor bij uw auto. Denk hierbij aan een WA Plus, casco of all risk autoverzekering. Aan de hand van de leeftijd van uw auto wordt een keuze gemaakt welk type verzekering het beste erbij past. Bij het afsluiten van een verzekering is de vraag aan u waarvoor u verzekerd wilt zijn. Iedere autoverzekering heeft namelijk andere regels waardoor het kan zijn dat u bij een autoverzekering niet verzekerd bent voor bijvoorbeeld vandalisme of diefstal. Het is dus zaak om hier goed over na te denken en een weloverwogen beslissing te maken. Wij helpen en regelen het graag voor u!

Neem contact met ons op

BMW Verzekering 

Of u nu een gloednieuwe BMW heeft of een oldtimer: het is belangrijk om uw BMW goed verzekerd te hebben. Als Erkend Service Partner van BMW vinden wij alleen het beste goed genoeg voor uw BMW. Wij denken daarom met u mee voor een geschikte BMW verzekering zodat u altijd verzekerd de weg op gaat. Mocht er dan iets gebeuren aan uw BMW dan is de kans aannemelijk dat u een vergoeding ontvangt. Door de diverse type BMW verzekeringen die er zijn kan het verwarrend zijn welke het beste bij u past. Wij adviseren en regelen graag uw BMW verzekering. 

MINI Verzekering

Een MINI is een opvallende en unieke auto. Het is daarom belangrijk om na te denken over het type MINI verzekering die u wilt afsluiten. Tijdens het oriënteren van de diverse autoverzekeringen is het van belang dat u kijkt waarvoor u verzekerd wilt zijn. Wij zijn Erkend Service Partner van MINI en vinden het belangrijk dat u de beste MINI verzekering hebt. Wij denken hierover graag met u mee zodat u zorgeloos de weg op gaat met uw MINI. Mocht er iets gebeuren, dan is de kans groot dat u via uw MINI verzekering een vergoeding ontvangt. 

Jaguar Verzekering

Een Jaguar is een auto van hoge kwaliteit. Het is een investering waardoor het belangrijk is dat u verzekerd bent voor eventuele schade, diefstal of vandalisme. Er zijn verschillende opties wat betreft een verzekering voor uw Jaguar. Het ligt aan uw wensen en de leeftijd van uw Jaguar welke autoverzekering dat het beste past. Als Jaguar specialist denkt Kessels Automobielen graag mee en bekijkt de mogelijkheden samen met u. Mocht er iets met uw Jaguar gebeuren dan weet u dat u goed verzekerd bent en, afhankelijk van het type Jaguar verzekering, een vergoeding ontvangt. 

Land Rover Verzekering 

Een Land Rover is een echte luxe auto met een herkenbare uitstraling. Een goede verzekering is dan erg belangrijk zodat uw Land Rover verzekerd is voor eventuele schade en diefstal. Door de diverse type Land Rover verzekeringen kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen die bij u past. Bij Kessels Automobielen zijn we specialist in Land Rover en vinden het van belang dat u verzekerd de weg op gaat. Mocht er dan iets gebeuren met uw Land Rover dan kunt u, afhankelijk van het type autoverzekering, een vergoeding ontvangen. Wij helpen en regelen uw autoverzekering graag! 

Neem contact met ons op
Verkoop Onderhoud & service Plan je afspraak Maak proefrit
HomeAutoverzekeringen